مقاله ترجمه شده مهندسی کشاورزی 2015
چکیده شکل فیزیکی
علوفه ممکن است به رشد سیرابی کمک کند که این خود ممکن است باعث افزایش
وزن بدن، کاهش مواد موجود(DM) یا مصرف غذا، هضم غذا، و در نتیجه باعث سلامت
لبنیاتی گوساله شود. هدف این تحقیق بررسی دو شکل متفاوت مصرف علوفه توسط
روی رفتار، قابلیت هضم ظاهری، و رفتار تغذیه ای گوساله های جوان شود. ۲۰
گوساله ی نر هولستین(۴۶٫ ۸}۱٫ ۲kg) به صورت رندوم علامت گذاری شدنداز بدو
تولد با یکی از دو روش تغذیه ای در جایی که آنها را در معرض یک جیره ی
غذایی پیچیده قرار می دهند(بر اساسیک مبنای DM) 90% تغلیظ پودر آغازی و هر
یک از این دو تا (۱) ۱۰% به صورت درشت تکه شده(۳-۴cm) یونجه(CRS؛ n=10(
یا (۲) ۱۰% زمین عالی (۲ mm) علف یونجه (FN؛ n=10). به همه ی گوساله ها
۸لیتر شیر جایگزین (MR؛ ۱٫ ۲ KG از DM) از بدو تولد؛ مقدار MR به طور
پیشرونده کاهش پیدا کرد بعد از WK برای قادر ساختن از شیر گرفتن با اتمام
هفته ی هفتم. مطالعه و بررسی تمام شد بعد از هفته ی هشتم. مصرف جیره ی
مخلوط، MR، و آب روزانه کاهش پیدا کرد، و گوساله ها اضافه وزن پیدا کردند
دو بار در عرض یک هفته. نمونه های غذا و پس مانده های آن در عرض هفته ی
هفتم و هشتم برای بررسی محتوای تغذیه. مصرف
جیره ی مخلوط، MR ، و آب به صورت روزانه گزارش شد و گاوها دو بار در هفته
وزن می شوند. نمونه های غذا و پس مانده های غذایی در هفته ی ۷ و ۸ برای
ارزیابی های محتوی غذایی جمع آوری شدند. داده های رفتاری برای هر گاو برای
مدت دو ساعت در طول هفته ی ۶ و ۸ام برای یک ارزیابی کلی هر حیوان ۲۸ ساعت
در هفته مورد ارزیابی قرار گرفت. کلیه ی فضولات در طول هفته ی ۸ام برای
تعیین قابلیت هضم جمع آوری شدند. گاو ها تغذیه شده با CRS در واقع DM
بیشتری نسبت به انوع FNدارند. در طول دوره ی بعد از زمان از شیر گرفتگی
(هفته ی ۸ام) اضافه وزن بدن به رفتار ها نزدیک بود هرچند گاوهای تغذیه شده
با CRS گرایش به داشتن رژیم بیشتر دریافت غذایی هستند. هیچ تفاوتی بین مصرف
پروتئین خام و پودر زداینده ی اسید وجود نداشت هرچند گاوهای با تغذیه CRS
مایل به مصرف بیشتر فیبر بودند نسبت به گاوهای FN در طول آخرین هفته
مطالعه. گاوهایی که CRS دریافت می کنند در گروه فیبر طبیعی به میزان
بیشتری نسبت به گاوهای مصرف کننده ی FN قرار می گیرند در حالی که گاو هایی
که با FN تغذیه می شوند به میزان بیشتر ی در گروه مربوط به مصرف پرونئین
خام قرار می گیرند نسبت به انواع CRSها. DM ظاهری ، پروتدین خام، فیبر
طبیعی و فیبر اسیدیته مقیاس های دارای قابلیت هضم در گاوهای نوع CRS بیش از
انواع FN است. گاوهای نوع FN نسبت به انواع CRS زمان بیشتری را برای
اجرای رفتارهای عملی غیر تغذیه ای دارند و گاوهای نوع FN مایل به گذراندن
زمان تلف شده کمتری هستند(حتی خواب یا دراز کشیدن) نسبت به انواعCRS. در
نتیجه تهیه ی علوفه ی خرد شده برای گوساله های جوان جذب غذا ، DM پروتدین
خام ، فیبر طبیعی و فیبر اسید و مقیاس های قابل هضم را در طول هفته ی بعد
از زمان شیردهی را بهبود می بخشد . رفتارهای غیر غذایی در مقایسه با چرای
زمینی کاهش یافته است. کلمات کلیدی:گوساله، علوفه، شکل فیزیکی —————————————————————————————– عنوان اصلی مقاله: Effect of physical form of forage on performance, feeding behavior, and digestibility of Holstein calves ترجمه فارسی عنوان: اثر شکل فیزیکی علوفه بر عملکرد، تغذیه رفتار و قابلیت هضم گوساله هلشتاین تعداد صفحات انگلیسی:۸ صفحه تعداد صفحات ترجمه فارسی:۱۴ صفحه برای دانلود رایگان اصل مقاله و خرید ترجمه اینجا کلیک کنید